Silviah-massages - Wellness in rock

Over Silviah-massages
Silviah-massages is een massagepraktijk voor wellness- en sportmassages, stoelmassages en voetreflexmassage. Ik werk alleen op afspraak, waardoor ik mijn klanten de noodzakelijke persoonlijke aandacht kan geven.
 
De eerste afspraak duurt altijd wat langer, omdat dan een zorgvuldige intake (anamnese) plaatsvindt. Dit is ook het moment waarop u uw klachten naar voren kunt/moet brengen. Tijdens de behandeling zal ik extra aandacht geven aan de door u gewenste gebieden.
 
Mijn specialiteit is schouder-, nek- en rugmassages.
Door mijn eerder opgedane ervaring als masseur bij een hardloopvereniging kan ik ook de benen als specialisme toevoegen en ben ik inmiddels aardig thuis in het behandelen van hardloopklachten.

Bij stoelmassage wordt in 20 minuten de rug, schouders, nek en armen losgemaakt en weer tot activiteit gestimuleerd. Deze massage draagt bij aan het ontspannen van de spieren en geeft nieuwe energie voor de rest van de dag.

Voetreflexmassage is een ontspannende massage. Het behandelen van de drukpunten onder de voeten stimuleert activiteit in de daarmee samenhangende organen, zenuwen, gewrichten of spieren.

Prijslijst:
behandeling
duur van de behandeling
prijs in €
rugmassage
 30 minuten
 20,=
schouder-, nek- en armen
 30 minuten
 20,=
voor- en achterkant benen
 45 minuten
 30,=
volledige lichaamsmassage
 75 - 90 minuten
 60,=
 stoelmassage
 20 minuten
 15,=
 voetreflexmassage
 50 minuten
 40,=
 voetreflex (specifiek)
 25 minuten
 20,=
 
Plaats:
Slootdreef 255
2724 AJ  Zoetermeer

Afspraak:
Bel voor het maken van een afspraak: 06-44 416 428

Inschrijving KvK: 7295 6550
BTW-nummer: NL123981803B01

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.