Silviah-massages - Wellness in rock
RSS

Recente posts

een nieuwe start....
2e Kerstdag 2013
kennismaking-eerste blog

Categorie├źn

algemeen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

een nieuwe start....

Ik ben deze website in december 2013 gestart, maar ben niet zo actief geweest met het posten van blogs. Afgelopen jaar heb ik een aanvullende opleiding gedaan voor voetreflexmasseur. Dit was aanleiding om mijn website weer nieuw leven in te blazen.
Vanaf heden kun je bij Silviah-massages terecht voor wellness-, sport-, stoel- en voetreflexmassages.
Nog steeds is mijn wens om dit onder begeleiding van rockmuziek te doen, maar de wens van de klant is koning. Als rockmuziek als te heftig wordt ervaren, switch ik net zo makkelijk naar easy-listening popmuziek.

2e Kerstdag 2013

Het is 2e Kerstdag en voordat we Kerst gaan vieren, gaan we eerst mijn meubelen verplaatsen. Dan kan ik daarna mijn werkruimte beneden verder in gaan richten. De massagetafel staat al wel op zijn plaats, maar de spullen van de woonkamer staan nog beneden en die moeten naar boven. Dat geeft rust in de massagepraktijk.

kennismaking-eerste blog

Vandaag mijn website online gezet. Het had wat voeten in aarde, want op het laatste moment kreeg ik een crash van de vista-webbuilder en zag het er naar uit, dat ik mijn website kwijt was. Gelukkig vond ik de gegevens weer snel en nu kunnen jullie ook mijn website ervaren. Ik ben benieuwd naar de reacties.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint